69 89 28 59/ 92 64 23 17 norhunt@online.no

Kamchatka Snow Sheep

(Ovis Nivicola Nivicola)

Med sine massive horn er Kamchatka Snow Sheep den største av snow sheep artene i Russland.
Den lever i en av verdens største villmarksområder – Kamchatka-halvøya. Bestanden befinner seg
i sentralområdet på Kamchatka.

Jakten foregår til fots i fjellterreng, og hver jeger disponerer sin egen guide.
Innkvartering er i teltcamp med kjøkkentelt og kokk.

Jakten foregår i perioden august/september. Turens varighet er 12 dager, hvorav jakten utgjør 8-9 dager.